Да се срещнем на „Ваканция“!
Община Ловеч ще вземе участие в 35-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която ще се проведе от 14 – до 16 февруари 2018г. Визията на щанда е аранжиран с невероятни пейзажни фотоси предоставени от фотографа Пламен Ликьов.
ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е водещото събитие за туристическата индустрия в България.
Събирайки на едно място целия туристически пазар, ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.
Всяка година ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО приветства повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.
Компаниите, които избират ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.
Община Ловеч ще представи своя туристически потенциал, като в рамките на тридневното изложение презентира своите туристически обекти, природни забележителности, туристически атракциони, места за разходка и отдих, както и събитията от културния календар за 2018г.

Дата на събитието: 
сряда, Февруари 14, 2018